Visit my YouTube channel here.

Transporter 3 (2008)

transporter-3

Biler og fregner.

Den første Transporter filmen er klart den beste filmen i denne serien. Raske biler og en fin dame som heter Shu Qi. Transporter 2 overdrev actionscenene så inni granskauen at det ødela hele filmen, samtidig hadde Transporter 2 en veldig lite attraktiv kvinne som forsøkte å være sexy.

Transporter 3 byr ikke på mye tøff bilkjøring, her er det mest dialog og en ekkel kjærlighetshistorie. Etter den første filmen virker det som om Jason Statham tiltrekker seg damer som har falt ned fra et tre og de traff de fleste greinene på vei nedover. Her blir han forført av en fregnete kvinne som traff grenene hardt når hun falt ned fra treet. Det topper seg virkelig når hun putter i seg en ecstasytablett. Natalya Rudakova som spiller Valentina har ikke noe på et lerret å gjøre. Transporter 3 er hennes første film, og jeg håper inderlig at det også er hennes siste. Hun gir fregner et dårlig navn!

Transporter 3 er den kjedeligste filmen i serien. Transporter 3 består mest av dialog. Kjedelig skurk, elendig klipping i kampscenene og hvor er alle biljaktene det lukter svidd gummi av? Jeg klarte ikke klippingen i Death Race der Jason Statham også hadde hovedrollen. I Transporter 3 er det verre. Hva er det som skjer med dagens actionscener? Det må da være mulig å lage actionscener uten at man klipper fra a til b på et tiendel. Det kan virke som om de yngre regissørene tror at denne klippeteknikken er riktig, noe som er helt feil. De driter seg ut, og jeg er lei av å se filmer der udugelige regissører leker seg med klipping fra helvete. Dette har blitt en stygg uvane som ødelegger de fleste filmer.

Nå håper jeg det ikke kommer flere filmer i denne serien. Jeg forventer to ting når en film bruker tittelen Transporter. Det er ville biljakter og pene damer som Shu Qi. Transporter 3 har ingen av delene.

4

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: