Visit my YouTube channel here.

The Bank Job (2008)

Alright, let’s make some money!

The Bank Job er basert på sanne hendelser. I hovedrollen finner vi Jason Statham. Denne karen har jeg sansen for. Han er tøff, ubarbert og skalla. Regissør er Roger Donaldson. Han har regissert noen fine filmer som f.eks. The World’s Fastest Indian, Dante’s Peak, No Way Out, Cocktail, Species og Thirteen Days. Så alt skulle ligge til rette for en underholdende film.

Jeg forventet nok litt mer av The Bank Job. Nå visste jeg ikke at filmen var basert på sanne hendelser. Jeg så for meg en film som var mer lik The Italian Job, noe som ikke stemte. Jeg må si at The Bank Job ble til tider kjedelig. Det skjer veldig lite, og filmen når aldri et klimaks. For mange rollefigurer, for raske vendinger ødelegger mye av The Bank Job.

The Bank Job er ikke en film som oser energi. Den har for store mangler som gjør at den ikke klarer å hevde seg i toppen i denne sjangeren.

6

One thought on “The Bank Job (2008)”

  1. Synst nok «The Bank Job» var hakket betre (ut i frå karakteren) enn deg, men kan forstå kva du meinar i teksten din for den er ikkje fullt så gira som mange av dei mest kjente filmane innan same sjanger.

    Utan at eg er nemneverdig interessert i om ein film er basert på sanne hendelsar, uttrykket blir utruleg vidt brukt, så synst eg «The Bank Job» tilsynelatande virka meir realistisk enn mykje anna, nettopp fordi den går i sitt eige tempo og ikkje leverar all verdens over-toppen av alt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.