Visit my YouTube channel here.

21 (2008)

Always account for variable change.

21 er basert på sanne hendelser. Filmer som tar for seg gambling, eller i denne sammenheng telling, pleier å være spennende og kule. 21 er ingen av delene. Rollefigurene er av papp. Det er ingen form for oppbygging av rollefigurene eller scenene. Kort fortalt mangler 21 en grunnmur, og da er vi allerede ute å kjøre.

21 er muligens den kjedeligste og mest energiløse filmen jeg noensinne har sett i denne sjangeren. Når jeg tenker gambling, ser jeg for meg vakre mennesker, spenning, vakre omgivelser, raske biler og pene klær, rollefigurer med personlighet og en ok historie. Igjen, 21 har ingen av delene. Den eneste som noenlunde oppfyller kravene er Choi. Jeg måtte sette filmen på pause fem ganger da jeg hadde store problemer med å feste blikket på skjermen.

Nå er det ikke bare skuespillerne sin skyld at 21 ble så energiløs som den ble. Mye av det kan vi takke det dårlige manuset for. Jim Sturgess oppdaget jeg i Across The Universe, og jeg likte fyren. Han gjør en grei jobb her, selv om det virker som om han stadig har sovet dårlig og går i halvsøvne. Kate Bosworth er talentløs. Hun er iskald, og det virker ikke som om hun har følelser. Kevin Spacey er sikker som banken. Spiller alltid på samme strengene, men han haler dette trygt i land.

21 er en film som forsøker å være kul, men feiler totalt. At jeg i det hele tatt kunne forvente noe av denne filmen skjønner jeg ikke. Regissør, Robert Luketic, står blant annet bak filmer som Legally Blonde og Monster-in-Law. Hadde jeg nå bare visst dette før jeg satt på filmen, hadde forventningene vært svært lave.

21 er en fin film å sovne til, det skal den ha.

3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.