Visit my YouTube channel here.

Che: Part Two (2008)

To survive here, to win… you have to live as if you’ve already died.

Etter å ha sett Che: Part Two, skjønner jeg ikke helt hvorfor man valgte å lage to filmer. En tre timers film hadde vært like greit, for Che: Part Two byr ikke på noe nytt vi ikke så i den første filmen. Eneste nytt er et annet land, og vi får selvsagt se Che dø.

Men der Che: Part One var interessant og også hadde actionscener som holdt mål, brydde jeg meg fint lite om hva som skjedde i denne fortsettelsen. Det blir kjedelig å få servert mye av det samme, bare mye dårligere enn den første filmen. Alt det vi så i den første filmen med mat, bønder og interne konflikter får man også her, bare at det er mye dårligere utført. Man skulle nesten tro at en annen regissør hadde satt seg i regissørstolen, for til tider føltes det jeg så på skjermen som om det var en amatørregissør som styrte skuta, ikke Steven Soderbergh.

Che: Part Two var en skuffelse sammenlignet med den første filmen. En mye kjedeligere film der vi aldri kommer innpå Che. Det skulle aldri ha vært laget to filmer, en tre timers film hadde vært utmerket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.