Visit my YouTube channel here.

Lymelife (2008)

Familieproblemer.

Lymelife byr ikke på noe nytt, det er en lavmælt dramafilm om to familier som er i ferd med å gå i oppløsning. Kjærlighet, dop, en storebror som passer på sin lillebror og en utro familiefar er ingrediensene. Som nevnt, ikke noe nytt å spore her. Men det er selvsagt et tema som aldri går av moten. Mange opplever dette, derfor kan man kjenne seg igjen i problemene med et dødt forhold og følgene det får.

Vi finner to Culkin-brødre i Lymelife. De ser like kjedelige ut, men de leverer to gode rolletolkninger. Litt morsomt er det også at Alec Baldwin spiller familiefaren, hadde vært artig hvis han hadde fått med seg noen av de andre familiemedlemmene, for Culkin-familien og Baldwin-familien er ganske store i når det gjelder antall skuespillere i en familie. De leverer gode rolletolkninger, det er jo det viktigste.

Lymelife gjør ikke mye galt. En enkel film de fleste vil kjenne seg igjen i. Det er ikke en film som går i dybden, scenene man ser forteller det meste man behøver å vite når man har livserfaring.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggers like this: