Visit my YouTube channel here.

New York, I Love You (2008)

New York.

Jeg har aldri vært fan av kortfilmer, derfor hadde jeg ikke store forventninger når jeg puttet New York, I Love You i DVD-spilleren. Jeg ble overrasket over at jeg satt igjen med et positivt inntrykk når filmen var ferdig. Selv om man aldri lærer å kjenne rollefigurene, treffer noen av historiene perfekt. Jeg likte best kortfilmen der Bradley Cooper og Drea de Matteo møter hverandre igjen etter en fyllekule. Musikken og bildene i denne kortfilmen er nydelig, og atmosfæren er herlig.

Ikke alle kortfilmene traff meg, men jeg er ganske sikker på at de fleste vil føle og kjenne seg igjen i noen av disse kortfilmene. En er spesielt morsom der Anton Yelchin går på skoleball med en jente som sitter i rullestol. En annen fin kortfilm er med Chris Cooper og Robin Wright Penn.

Selv om du ikke liker kortfilmer, gi New York, I Love You en sjans. Den har noe å si om følelseslivet de fleste kan kjenne seg igjen i.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: