Visit my YouTube channel here.

Scabbard Samurai (2010)

En dødsdømt samurai.

Vi følger en dødsdømt samurai som må få en ung gutt til å le, ellers må han bøte med livet sitt.

Scabbard Samurai skuffet meg stort. Jeg digget Symbol, og når samme regissør stå bak Scabbard Samurai, var ikke akkurat forventningene lave. Men filmen er ikke morsom eller særlig sjarmerende. Dette er en komediefilm som blir forvandlet til en dramafilm de siste ti minuttene av filmen.

Jeg falt ikke for noen av rollefigurene. Starten er fin med humor jeg forventet, helt til protagonisten tas til fange og må få en deprimert ung gutt til å le. Da faller filmen fra hverandre med lite morsomme scener og kjedelige rollefigurer. Slutten kom som en overraskelse, og det var også det eneste positive jeg har å si om denne skuffelsen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.