Visit my YouTube channel here.

Samurai Cat (2014)

samurai cat

En samurai havner i midten av en krig der to rivaliserende klaner er ute etter å eliminere hverandre. Den ene klanen er katteelskere, den andre klanen elsker hunder. Samuraien får i oppdrag å drepe katten, men det klarer han ikke så det ender med at han stjeler katten og gjemmer den for det er noe spesielt med denne katten som kanskje kan hjelpe ham med å komme seg videre i livet.

Jeg ble skuffet over Samurai Cat. Dette er ikke en morsom film, jeg lo ikke en eneste gang. Noen av karakterene er sjarmerende, spesielt samuraien som først vokter katten for så å vokte hunden.

Protagonisten er ikke en karakter som prater mye, så han er ikke den mest interessante karakteren. Det eneste jeg likte var i starten av filmen med katten som ødelegger hans hjem og urinerer på han.

Jeg elsker japanske filmer, men noen ganger så ser jeg filmer som ikke er morsomme i det hele tatt. Samurai Cat er dessverre en av disse filmene, det er en fjollete film med fjollete karakterer og jeg forventet i det minste å le en gang, noe som ikke skjedde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggers like this: