Visit my YouTube channel here.

Samurai Princess (2009)

samurai princess

Hevn og splatter.

Bilde: 1.78:1
Lyd: Japansk Dolby Digital 2.0
Undertekst: Norsk

Samurai Princess er en av tre filmer du finner i utgivelsen Asian Extreme Splatter Collection.

En kyborgkvinne er ute etter hevn etter et brutalt angrep som førte til at hun og hennes venninner ble voldtatt og drept.

Nå er det lenge siden jeg har sett en film som Samurai Princess. Det vil si en film som fikk blodtrykket til å stige, som fikk meg til å hyle på skjermen og som fikk meg til å slå av lyden etter halvspilt tid. Det skal være sagt at det er ikke noe galt med lyden, det er bare noe helt galt med jævelskapet jeg så.

Samurai Princess fulgte i kjølvannet av The Machine Girl og Tokyo Gore Police. Samurai Princess er ikke nærheten av å være underholdende som de to filmene. Man merker raskt etter noen få minutter at budsjettet ikke kunne ha vært så stort. Hele filmen føles billig ut, og det jævligste er de jævla taperne av skuespillere og møkkamanuset som følger med. Jeg fikk inntrykk av at det må ha vært noen åndssvake drittunger som må ha skrevet manuset og instruert de elendige skuespillerne.

Det er i det minste noe blod og gørr her. Men actionscenene, rettere sagt splatterscenene, imponerer heller ikke. På grunn av budsjettet så ser man ikke det man forventer å se når det er blanding av action og splatter på skjermen. Det blir mange nærbilder, og lite helhet under disse scenene.

Jeg kan si det på en enkel måte. Takler du ikke fjollete filmer som The Machine Girl og Tokyo Gore Police, så vil du hate Samurai Princess. Her får man japansk overspilling, et tilbakestående manus og følelsen av å se en svært billig og elendig film. Det er lenge siden jeg har blitt så irritert over en film, så jeg vil anbefale hvis du skal se Samurai Princess, skru av lyden, da vil du kanskje overleve dette marerittet av en film.

Bilde: 7/10 Lyd: 7/10 Ekstramateriell: 3/10

Bildekvaliteten er grei nok. Man ser hva som foregår, men bildet er veldig mykt og det er noe støy her.

Lyden er også klar, dialogen er tydelig hvis man skjønner japansk.

Ekstramateriell:
Makin of (22 minutter)
Trailers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.