Visit my YouTube channel here.

The Last Princess (2008)

the-last-princess

Jakten på en prinsesse.

The Last Princess er basert på filmen The Hidden Fortress, laget av Akira Kurosawa. Jeg er ikke fan av samuraifilmer, og jeg tror ikke jeg har sett en film av Akira Kurosawa, noe som er skikkelig flaut. Jeg ser mye film, men fra barndommen av finner jeg samuraifilmer kjedelige og veldig like.

Som om ikke Hollywood lager nok nyinnspillinger, begynner Japan å gjøre det samme med gamle Akira Kurosawa filmer. Det de fleste har til felles er tomme rollefigurer og en del elendige skuespillere. The Last Princess følger den samme trenden. Selv ikke Hiroshi Abe klarer å bemerke seg i denne innholdsløse filmen. Det er flaut å se på, og jeg er ganske sikker på at Akira Kurosawa snur seg i graven. Actionscenene er et sørgelig kapittel, og det hjelper heller ikke at en av de sentrale heltene ser ut som en ape. Sjekk ut apemannen som er til venstre på bildet. Det er jo helt skrekkelig!

Jeg blir mer og mer kresen, men tydeligvis må jeg torturere meg selv iblant. Jeg vet innerst inne at filmen vil stinke, men fremdeles må jeg se den. Nå må det bli slutt! Til helvete med samuraier og apemenn!

3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.