Visit my YouTube channel here.

The Princess Blade (2001)

På sin 20-årsdag får Yuki vite sannheten om hvem det var som drepte hennes mor. Det viser seg at det var hennes sjef. Nå vil Yuki ha hevn!

The Princess Blade var ikke en film som forventet. Jeg forventet meg mye action med herlige sverdkamper. Det jeg fikk servert var det motsatte. Filmen oser lavbudsjett og det er nesten ikke actionscener i filmen i det hele tatt. Her er det mye dialog som blir uinteressant i lengden, det samme gjelder rollefigurene. Selv med mye dialog blir vi aldri skikkelig kjent med rollefigurene.

De få sverdkampene som er i The Princess Blade er helt ok. Jeg har sett bedre, og klippingen er litt rotete. En person hugger ned et grantre med masse kvister, men i neste scene er treet fri for kvister. Selv om The Princess Blade er en film med lavt budsjett er dette noe man enkelt kan unngå. Sløvt!

Skuespillerne er like grå og kjedelig som filmen. Historien for seg selv er bra, men hvorfor ansette Donnie Yen som actionkoreograf når man nesten ikke benytter seg av ham? Hadde det vært mer action og mindre dialog hadde The Princess Blade vært en helt ok film. Men historien er ikke dyp nok, og man skjønner poenget ganske tidlig.

The Princess Blade er en film som ikke lever opp til navnet sitt. Her er det ikke mange actionscener, og filmen er kjedelig med uinspirerte skuespillere.

3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.