Visit my YouTube channel here.

Angel Heart (1987)

I know who I am!

Mickey Rourke spiller privatetterforsker Harry Angel. Han får et oppdrag der han må spore opp en mann som har forsvunnet fra jordens overflate. Oppdragsgiver er den mystiske Louis Cypher, og det er noe ekkelt med hele karen.

Mickey Rourke er en skuespiller som jeg alltid har likt. Han er tøff som pokker, og en undervurdert skuespiller. Han hadde nok vært en av nåtidens beste skuespillere hadde det ikke vært for mange dumme valg som ødela hans karriere som skuespiller. Artig var det å se Robert De Niro i en annerledes rolle. Han får ikke mye skjermtid, men han utnytter minuttene til det fulle.

Angel Heart er veldig godt den første timen. Filmen oser mystikk, men det er åpenbart hvem denne Johnny Favourite er. Jeg ble sittende med en film noir følelse den første timen. Etter den første timen blir filmen svakere. Det blir noen langtekkelige scener og Angel Heart mister fremdriften. Det var sikkert mange som så Angel Heart for å se Lisa Bonets nakne bryster. Dessverre ble det for mye bryster og for lite historie når Angel Heart nærmer seg slutten. Angel Heart nådde aldri klimakset jeg forventet. Det går rett og slett for fort unna, og jeg følte meg litt snytt.

Angel Heart byr på gode skuespillerprestasjoner av Mickey Rourke og Robert De Niro. Historien er enkel, kanskje litt for enkel med tanke på at man skjønner noenlunde hva som foregår med en gang. Angel Heart starter bra, men mister den geniale stemningen etter en time. Da blir det for mye lys og kjærlighet.

6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.