Visit my YouTube channel here.

The Woman in Black 2: Angel of Death (2014)

the woman in black 2 angel of death

Foreldreløse barn ledsaget av noen voksne, søker tilflukt i et stort og slitt hus under den andre verdenskrig. Men i dette skumle huset finnes det onde krefter som vil drepe barna.

The Woman in Black 2: Angel of Death er en håpløs oppfølger. Nå var ikke nyinnspillingen av The Woman in Black noe bra den heller, sjekk heller ut originalen som er en fantastisk grøsser med mye atmosfære.

The Woman in Black 2: Angel of Death er en kjedelig og langtekkelig grøsser som har null atmosfære, den har heller ikke en eneste scene som føles uhyggelig. Her bruker man selvsagt de enkleste metoder i boka som finnes, nemlig skvettescener.

Nå er ikke jeg så særlig glad i unger når jeg ser filmer. Ingen av ungene, rettere sagt jævelungene, bryr man seg om i The Woman in Black 2: Angel of Death. De er uten personlighet, det samme kan sies om de voksne karakterene som ikke kan bli mer karikerte. Det ender med at man heier på de onde kreftene, da gjør ikke manuset jobben sin.

Dette er en elendig film som aldri skulle ha sett dagens lys. Det er en flat og livløs film som ikke klarer å engasjere eller skremme sine seere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.