Visit my YouTube channel here.

Angel Dust (1994)

angel dust

En seriemorder dreper en ny kvinne hver mandag. Politiet får hjelp av en kvinnelig psykiater, og hun har plukket ut sin hovedmistenkte.

Angel Dust har atmosfæren som man finner i en Kiyoshi Kurosawa-film. Mysteriet rundt seriemorderen er bra, men jeg likte ikke protagonisten. For det første har hun stygt hår, og hun er heller ikke lekker. Jeg følte at jeg måtte slå TV-skjermen hver gang hun viste seg med sitt merkelige hår og utseende.

Dette er en treg film, og det er flere kjedelige scener som jeg føler burde vært klipt vekk. Jeg likte ikke scenene med protagonisten og hennes merkelige mann som ser rar ut. For et stygt filmpar! Æsj altså!

Angel Dust klarer i det minste å skape en ganske ekkel atmosfære, og den har noen interessante scener som leker med hjernen din. Hvis noen nevner denne filmen til meg, så vil jeg huske den for atmosfæren og to mindre pene mennesker.

Angel Dust er en typisk film som brenner sakte og som ikke vil appellere til alle. Hvis du liker denne type filmer, vil jeg si at Angel Dust kan være verdt å sjekke ut. Men hvis du har problemer med å konsentrere deg når du ser filmer som dette, så vil jeg tippe at du vil kjede deg etter en time. Valget er ditt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.