Visit my YouTube channel here.

Sorum (2001)

sorum

Den vonde fortiden.

En taxisjåfør flytter inn i en gammel leilighet. Der møter han en kvinne som er deprimert, og hun blir mishandlet av sin ektemann. Noe skjer, og taxisjåføren må hjelpe kvinnen med å bli kvitt noe søppel i hennes liv. Men taxisjåføren har også en fortid, og som de andre beboerne føler han at det er noe galt med den gamle bygningen de bor i.

Sorum falt ikke i smak. Jeg trodde at dette skulle være en grøsserfilm, men det viser seg at sjangeren er dramathriller. Så ikke tro på personer som sier at dette er en grøsserfilm.

Jeg kan garantere deg at det er ikke noe noe du vil bli skremt av i denne filmen. Det eneste som klarer å skape litt atmosfære er i de siste minuttene med blinkende lys som klarer å skape en nifs atmosfære.

Dette er en film som brenner sakte, den brenner så sakte at jeg holder på å sovne, spesielt i den første timen. Det er ikke mye som skjer her, jeg likte de siste 20 minuttene, men før det klarte ikke Sorum å engasjere meg med karakterer jeg ikke følte var interessante. Det blir for mye drama, og for lite spenning.

Og med tanke på hva noen av karakterene har opplevd i livet, så er det så generisk og kjedelig hvis man har sett en god del filmer i livet.

Skuespillerne er gode, men jeg er sikker på at Sorum er en film som vil splitte seerne i to leire.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.