Visit my YouTube channel here.

Visitor Q (2001)

visitor-q

Familieidyll.

Takashi Miike liker å provosere. Noen ganger fungerer det, andre ganger blir det bare pinlig. Jeg elsker Ichi the Killer, en fantastisk morsom film jeg bare koser meg med. Humoren eier i den filmen.

Visitor Q starter kjedelig, faktisk er den første timen for mørk og kjedelig. Takashi Miike prøver å være litt alvorlig, men det fungerer dårlig. Man merker den svarte humoren, men man blir ikke sittende å gapskratte. Heldigvis tar det helt av de siste tyve minuttene med en voldtekt og nekrofili. Da lo jeg godt, og Ichi the Killer følelsen kom tilbake.

Noen finner Visitor Q forstyrrende og ekkel, jeg fant bare en komediefilm som er knakende god de siste tyve minuttene. Man kan ikke ta en film som Visitor Q alvorlig. Mange gjør det selvsagt, jeg skjønner ikke hvorfor. Film er film. Takashi Miike er en meget morsom mann når han får det til å fungere. Hadde bare den første timen vært like frisk som de siste tyve minuttene, hadde Visitor Q vært en klassiker.

7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.