Visit my YouTube channel here.

Crows: Episode 0 (2007)

Slåsskamp!

Den kuleste regissøren i verden er tilbake med en ny kul film. Nei, det er ikke kopimaskinen Quentin Tarantino jeg snakker om. Jeg snakker selvsagt om Takashi Miike. Crows: Episode 0 er nok en film som er basert på en mangaserie.

Her er ingrediensene skole, ungdom, rock ‘n’ roll og slåsskamper for å få tittelen som skolens beste slåsskjempe. Se for deg Volcano High, da har du Crows: Episode 0, bare i Takashi Miike stil. Crows: Episode 0 har litt for lang spilletid. Noen scener blir for lange, og det er dessverre svakheten til Takashi Miike som regissør.

Rollefigurene i filmen er kule og har personlighet, og det er noen morsomme scener her. Spesielt når en ung herremann skal på stevnemøte. Han takler ikke å være i nærheten av damer, og han er nærme utløsning gang etter gang. Slåsskampene er hardtslående og vakre. Kjærlighetsscenene er bare bortkastet tid i Crows: Episode 0. Takashi Miike skulle ha droppet hele denne bihistorien.

Takashi Miike kom med tre relativt gode filmer i 2007. Like a Dragon var den svakeste. Sukiyaki Western Django var god, og Crows: Episode 0 var den beste filmen. Nå skal oppfølgeren lages i 2009, og jeg gleder meg til fortsettelsen.

8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.