Visit my YouTube channel here.

The Spiderwick Chronicles (2008)

If they say ‘suicide’ and you say ‘goblins’, this place is where they put you.

The Spiderwick Chronicles er nok en fantasifilm som er myntet på barn. I løpet av de siste årene har det kommet drøssevis av denne type filmer. De fleste er ok, men de er veldig like. The Spiderwick Chronicles byr ikke på mye nytt, men jeg følte at det var litt mer kvalitet her som de fleste filmene i denne sjangeren mangler.

Filmen har noen artige rollefigurer, men jeg savnet flere magiske vesener. Det ble for mye kjedelige mennesker til tider. For de yngste er The Spiderwick Chronicles spennende og sjarmerende. Jeg har nok blitt for gammel for denne type filmer, selv om jeg liker Harry Potter filmene. De er mer mørke, og kan ikke sammenlignes med filmer som The Spiderwick Chronicles.

Til slutt må jeg anbefale tidenes beste eventyrfilm for barn. Filmen heter The Goonies, og filmen har tålt tidens tann. Det er synd at det ikke lages filmer som The Goonies lenger. Det blir for mye fantasi og for lite eventyr i dagens barnefilmer. Det er på tide å lage de gode gamle skattejaktfilmene igjen uten magiske vesener.

7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.