Visit my YouTube channel here.

The Shannara Chronicles: Season 1 (2016)

the shannara chronicles

Alver og demoner.

Bilde: 1.78:1
Lyd: Engelsk DTS-HD Master Audio 5.1

Alvene får et problem når et spesielt tre begynner å dø. Dette treet kalles for Ellcrys. For hvert blad som løsner fra dette spesielle treet vil demoner bli sluppet fri. En alveprinsesse legger ut på en farlig reise for å redde dette treet. På veien får hun to medhjelpere, En halvalv som er i besittelse av noen magiske alvesteiner som gir ham mektige krefter, og en tyv som er litt forvirret.

Den første sesongen av The Shannara Chronicles består av 10 som serien er basert på en bokserie som jeg har null kjennskap til. I hovedrollene finner vi Austin Butler, Ivana Baquero, Manu Bennett, Aaron Jakubenko og Poppy Drayton.

Selvfølgelig er dette en serie mest myntet på tenåringer. Man får litt Twilight-følelse av The Shannara Chronicles, spesielt klærne og kostymene er svært glatte og passer ikke helt inn i dette universet. Man får en litt kvalmende følelse av å se på dette.

Men jeg ble faktisk litt overrasket over The Shannara Chronicles. Hvis man ikke får nok av The Lord of the Rings, så kan dette være en serie verdt å se. Bland også litt inn Mad Max og Fallout, så vet du hva som venter.

Tiden står aldri stille i The Shannara Chronicles. Det skjer noe hele tiden, de sentrale karakterene forsøker å finne et frø som kan stoppe det spesielle treet fra å dø.

Alveprinsessen møter på veien en halvalv med magiske alvesteiner, og de møter en tyv som ikke helt klarer å velge side. Hun står midt imellom de gode og de onde.

Ellers overrasker ikke The Shannara Chronicles når det gjelder handlingen. Har man sett eller lest en god del fantasibøker eller sett mange filmer i denne sjangeren, så har ikke The Shannara Chronicles noe nytt å tilby. Overraskende nok er serien til tider ganske grafisk, den er etter det jeg husker mer grafisk enn The Lord of the Rings-filmene.

Serien den har noen spennende scener for de yngste, og romantikken fungerer greit nok i mine øyne. Som sagt, The Shannara Chronicles er en veldig glattpolert serie uten for mye møkk og skitne karakterer. Her er det for det meste pene og rene klær, stramme bukser og vakre, yngre kvinner. Men The Shannara Chronicles er heldigvis en bedre opplevelse enn de forferdelige Twilight- filmene.

Bilde: 9/10 Lyd: 9/10 Ekstramateriell: 0/10

Bildet er klart, ganske skarpt og detaljert. Sortnivået er ganske bra.

Dialogen er klar og tydelig. The Shannara Chronicles har et ganske livlig lydspor som fyller opp rommet flere ganger underveis, lydsporet byr også på litt kraft og trykk under enkelte scener.

2 kommentarer til «The Shannara Chronicles: Season 1 (2016)»

  1. Jag gillade böckerna väldigt mycket, och har lagt den här till listan över TV-serier att se. Men jag är rädd att de försöker lite för mycket …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: