Visit my YouTube channel here.

The Silenced (2015)

the silenced

En jente blir sendt til et sanatorium mens foreldrene reiser til Japan. På dette sanatoriet foregår det merkelige ting, vil hun snart oppdage.

The Silenced er en sørkoreansk film som i grunnen føles ut som en vanlig skolefilm der protagonisten møter snille og onde karakterer.

Pasientene på dette sanatoriet har alle forskjellige sykdommer. En etter en blir de friskere, men plutselig kan noen bare forsvinne og skoleledelsen sier at de har blitt friske og at de har reist hjem. Men har de det?

The Silenced har litt mystikk, men når den store avsløringen kom, må jeg si at jeg satt litt skuffet igjen. Dette her har jeg sett så mange ganger før, og jeg klarte heller ikke å bry meg så mye om protagonisten og hennes nærmeste venn.

The Silenced legger vekt på vennskap og mystikk, det den lykkes mest med er vennskapsbåndet mellom protagonisten og hennes nærmeste venn. Filmen klarer aldri å få oss til å bry oss så mye om karakterene, og det blir et stort handikap, for The Silenced forsøker å legge vekt på et sterkt vennskap mellom to yngre jenter. Det blir deres reise det handler om, men plutselig forandrer filmen helt sjanger, noe som jeg fant ødeleggende.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.