Visit my YouTube channel here.

Silenced (2011)

Hemmeligheter.

En lærer begynner på en ny skole for døvstumme unger. Skolen har mørke hemmeligheter som han oppdager tidlig, og han forsøker å hjelpe ungene med å få overgriperne straffet. Men det er ikke lett i Sør-Korea, selv om bevisene er helt klare.

Silenced er en vond film med noen ubehagelige scener der unger blir voldtatt og slått nesten ihjel. Vi klager på straffene kriminelle får her til lands, da skal du være glad for at du ikke bor i Sør-Korea. Sør-Korea går så det suser, men korrupsjon kommer alltid til å være en del av kulturen der nede sammen med voldsbruken. Allerede i starten ser man hva som er galt når en lærer må betale penger til skolen for å undervise døvstumme unger.

Vi får se noen stygge scener der ungene blir slått og seksuelt missbrukt. Skrikene hører jeg fremdeles når jeg skriver dette, det er brutalt det vi er vitne til i denne filmen som er basert på sanne hendelser. Jeg ville bare at filmen skulle bli ferdig, men det tok tid med en spilletid på rundt to timer. Sørkoreanerne er jo kjent for å lage de beste, skitne filmer som finnes, se bare på hevnfilmene.

Silenced er en film som engasjerer og provoserer. De farligste mennesker på jord er de som skjuler seg bak religion. Her har vi hellige, kristne parasitter som beskytter sine egne, for de er så hjernevasket av at de ansatte på skolen har gjort så mye for samfunnet. Dette er farlige mennesker, de er sinnssyke, og det finnes mange av dem overalt her i verden. De er de usynlige overgriperne som skjuler seg bak religion, og det er ikke få av disse overgriperne som virker normale der de har sin egen familie og lykkelige fasade, men bak masken finnes det et monster verden ikke ser.

Vær glad for at du slipper rettssystemet i Sør-Korea. Det er et land jeg gjerne vil besøke, men jeg ville aldri ha bodd der. Silenced er en film alle burde se, men som du garantert ikke vil se igjen da det ikke finnes rettferdighet her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.