Visit my YouTube channel here.

Poongsan (2011)

poongsan

Over grensen.

En mann som er ekspert i å krysse grensen mellom Nord-Korea og Sør-Korea tar med seg en nordkoreansk kvinne over til Sør-Korea. Der treffer hun en mann som er sykelig sjalu, dette her hennes såkalte kjærlighet i livet. Mannen som fraktet henne over grensen begynner sakte men sikkert å falle for henne, det samme gjør hun. Men det er problemer rundt hvert eneste hjørne, alt fra den sjalu mannen til agenter som jobber for myndighetene og selvfølgelig farlige kommunister.

Poongsan er ikke en god film. Det var vanskelig å holde øynene festet på skjermen, for dette er en fjollete og dum film med karakterer som ikke føles ut som ekte mennesker.

Det virker ikke som om regissøren og manusforfatteren fikk bestemt seg for hvilken type film de ønsket å lage. Vi får se en latterlig sjalu mann fra helvete som oppfører seg som en tegnefilmkarakter. Og kvinnen som er fanget mellom to mennene er heller ikke pen, så jeg kjøpte ikke dette trekantdramaet, for hun er en helt ordinær kvinne. Når hun for første gang blir introdusert i filmen håpte jeg på at hun ville bli drept av slemme nordkoreanere. Hun er så irriterende og jævla dum!

Dette er ikke en god film i det hele tatt. Poongsan er en actionthriller med tegnefilmkarakterer som jeg hatet. Det verste er at filmen tror at den har litt emosjonell dybde, stol på meg, det har den ikke. Poongsan er en kjedelig film som er forutsigbar og jævla forvirret.

Det eneste jeg likte var når når protagonisten blir tatt til fange. Han blir plassert i samme rom med noen personer som jobber for myndighetene og kommunister. De må bruke forskjellige våpen for å overleve. Det var en ganske underholdende scene, men utenom det er Poongsan en skikkelig drittfilm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.