Visit my YouTube channel here.

Nathalie (2011)

Tiden leger alle sår?

Bilde: 1.85:1
Lyd: DTS-HD Master Audio 5.1
Undertekst: Norsk
Ekstramateriell: Ingen.

Nathalie Kerr mister sin ektemann i en ulykke. Hun legger all sin tid og krefter i arbeidet, men en dag så dukker det opp en lite pen prins som muligens vil forandre hennes liv.

Dette er en romantisk dramakomedie om skjønnheten og udyret. Filmen er veldig lett og enkel, den tar ikke opp sorgtemaet noe særlig. Den bruker ikke lang tid på å forklare hendelser for så å gå videre med historien. Jeg synes den hopper over noen viktige scener som forteller litt om fortiden til ekteparet, jeg ville gjerne ha emosjonelle scener og vakker filmmusikk som vi fikk høre i den sørkoreanske filmen Windstruck. Men selv med disse problemene så likte jeg filmen. Den fikk meg i bedre humør, og da ser man en grei film.

For dette er en film som er svært sjarmerende og søt når den store, lite pene prinsen dukker opp. Scenene med han er morsomme, han er så usikker og beskjeden og han har gode kjemi med den alltid søte og vakre Audrey Tautou. De er som hånd i hanske. Sjefen er litt på grensen, men også han fikk meg til å le når han oppdager at prinsen også er en poet.

Natahlie er en film både for jenter og gutter, den vil treffe begge kjønn uten å overdrive hendelser og følelser. Nathalie er en film som skal gi håp, og selv om ting er litt for rosenrødt, så går aldri Nathalie på trynet. Det kan man takke skuespillerne for, de er herlige.

Bilde: 8/10 Lyd: 8/10 Ekstramateriell: 0/10

Kontrasten og lysstyrken er satt litt for høyt opp. Bildet er klart, og man ser det meste av detaljer, men i dagslys så gjør det vondt for øynene å se bildene på skjermen når det er så lyst. Fargene blir automatisk matte, spesielt sliter rødfargen når bildet er så lyst.

Lyden er klar, og etter det jeg kan forstå som ikke forstår fransk, så har filmen tydelig dialog. Sidehøyttalerne blir ikke brukt mye, det kommer noe filmmusikk ut av dem, det alt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: