Visit my YouTube channel here.

The Muppets (2011)

We all agreed, celebrities aren’t people.

Bilde: 1.78:1
Lyd: DTS-HD Master Audio 7.1
Undertekst: Norsk
Ekstramateriell: The Longest Blooper Reel Ever Made (In Muppet History*) *We think, Scratching The Surface: A Hasty Examination Of The Making Of The Muppets, Explaining Evil: The Full Tex Richman Song, A Little Screen Test On The Way To The Read Through, Deleted Scenes, Theatrical Spoof Trailers, Easter Eggs

Muppetene samles en siste gang for å redde sitt gamle studio fra en pengesterk mann som vil rive det gamle studioet. For under bakken er det mye olje.

Jeg har aldri vært fan av The Muppets. Jeg så noen episoder når jeg var yngre, men jeg falt aldri for dukkene og humoren. Selv nå fikk jeg mye av den samme følelsen etter å ha sett den nye spillefilmen. Jeg finner ikke så mye glede eller poeng i The Muppets som jeg kunne ønske jeg gjorde. Det blir litt masete i lengden, og mye av humoren er ikke god nok. De fleste sangene er gode, og selvsagt lo jeg litt, men humoren sitter ikke helt. Alle er hyggelige og smiler sitt falskeste smil. Jason Segel er sikkert i himmelen, men for et påklistret smil han har! Du vet noe er kvalmende galt når ungene ikke vil ha skoleferie! Hva slags syk verden er det vi befinner oss i?

Amy Adams kler ikke denne type roller. Jeg vil se henne som ond, jeg vet at hun ville ha eid de fleste, hvis hun velger en skurkerolle. I komediefilmer føles hun ikke ekte ut, hun var jo fantastisk i The Fighter som en nebbete dame, der følte jeg en mer ekte personlighet. Kanskje jeg tar feil, men jeg tror Amy Adams i det virkelige liv er en skikkelig hurpe. Hun burde skjerpe seg og velge mørkere roller, hun er virkelig ikke et høydepunkt i The Muppets med sitt påklistrede smil. Så da har vi to personer med verdens mest falskeste smil.

The Muppets og undertegnede kommer nok aldri til å bli bestevenner. Jeg likte spesielt de første 40 minuttene når filmen var depressiv og sår. Tiden står ikke stille for noen, og gamle helter blir glemt. Dette var den beste delen i filmen. Sangene reflekterer stemningen i disse scenene, og meldingen er klar.

Det største problemet med The Muppets er at de yngre barna normalt sett ikke er kjent med dette universet. Det er også veldig mange referanser til The Muppets-universet som det yngste publikumet ikke vil forstå. Så du kan si at The Muppets er en film for de som vokste opp med TV-showet. De vil forstå alle referansene og karakterene i filmen, og de vil også få den beste filmopplevelsen.

The Muppets er en gledesspreder av en film med en dose sårhet om livet. For grinebitere vil den kun irritere, for andre kan den få frem smilet med sin hjertevarme. Jeg har sett filmen to ganger, og jeg fikk mer ut av den nå enn jeg fikk første gang. Men det er ikke en film for alle.

Bilde 10/10: Bildekvaliteten er perfekt, dette er referansekvalitet. Du kan ikke få noe bedre bildekvalitet enn dette på Blu-ray Disc.

Lyd 9/10: Krystallklar lyd der filmmusikken fyller rommet på en naturlig og god måte uten at lyden blir påtrengende. Walt Disney kan dette med lyd og bilde.

Ekstramateriell 6/10: Mye tull og tøys her. Det skulle vært en skikkelig dokumentar her som forteller oss historien til The Muppets. Det hadde jeg, og de som ikke har så stor kjennskap til dette universet fortjent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.