Visit my YouTube channel here.

Our Idiot Brother (2011)

This is like free therapy. New York State cares.

Our Idiot Brother er en nedtonet utgave av Dumb & Dumber. Det er utrolig at filmen fikk aldersgrensen R i USA. Humoren er så snill og kvalmende, vi har jo Paul Rudd i hovedrollen, så noe annet kan man ikke forvente. Mannen oser alltid energi, ikke! Samme trøtte rolletolkning gang etter gang, faen jeg er lei av det trøtte trynet til denne fyren.

Problemet med Our Idiot Brother er at den er så tam og uten puls. En dum mann ødelegger for seg selv og sine søstre når han er en enkel mann uten fremtid og liv. Ned er en skikkelig irriterende rollefigur jeg ville se dø en brutal død. Går rundt der som en hippie-Jesus med stygge crocs. Den som fant opp crocs burde bli henrettet, og på en måte representerer Ned hva jeg tenker om folk som viser seg ute i crocs. De er idioter og ganske enkle mennesker.

Our Idiot Brother skiller seg ut blant komediefilmer som har aldersgrensen R. Den er veldig snill, veldig dum og svært lite morsom. Det holder ikke med søte damer og hippie-Jesus i en komediefilm, det må mer til.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.