Visit my YouTube channel here.

Zookeeper (2011)

Dyr og kjærlighet.

Zookeeper var som forventet en ganske kvalmende film som igjen viser at snakkende dyr fungerer best i animasjonsfilmer, og ikke minst med gode stemmeskuespillere. Det holder ikke med kjente og gode skuespillere hvis de ikke er gode stemmeskuespillere. Det verste er når Adam Sandler setter i gang sin kvalme forvrengte stemme. Mannen ser ut som et egg, og de fleste er nok enig i at stemmen hans er ganske så ufyselig, spesielt når han forandrer stemmen sin og tror selv han er morsom. Tilbake til egget med deg Adam Sandler, du vet selv at det meste du medvirker i nå er bare dritt og atter dritt, og du er en ganske kvalmende type. Selv om du er god i dramafilmer, gir det deg ingen unnskyldninger for torturen du utsetter andre for når du forvrenger stemmer din!

Kevin James hadde ikke kommet langt med sin skuespillerkarriere hadde det ikke vært for vennekretsen hans. Jeg er så drittlei av å se denne tjukkasen spille den samme tilbakestående rollen gang etter gang, mannen kommer jo for faen ikke videre som skuespiller, det blir bare kvalmende i lengden å se hans begrensninger som en dårlig skuespiller uten mye talent og karisma.

Alt det du forventer av Zookeeper får du. En generisk og fordummende historie med dårlige stemmeskuespillere og en blek Kevin James. Eneste morsomme med filmen var Joe Rogan, best kjent for å kommentere UFC-kamper. Han overrasket i positiv forstand, en skikkelig jævel og en drittsekk. Resten av filmen er bare søppel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.