New Year’s Eve (2011)

new-years-eve

Vi følger forskjellige personer som gjør seg klar for et nytt år.

New Year’s Eve er selvsagt en kvalmende film fra Hollywood. Dette er en kvalmende, overfladisk film med svært lite budskap og sjarm. Men det er ikke noe nytt når Hollywood bestemmer seg for å tjene noen raske kroner. Det her en den amerikanske tolkningen av de den fantastiske Love Actually, bare at den er sjelløs og hul, akkurat som sjelen til Katherine Heigl.

Det meste handler om kjærlighet og en døende Robert De Niro. Men det er ikke noe dybde her, det er mange karakterer og begrenset med skjermtid. Det medfører at karakterdybden er totalt fraværende.

Det er mange kjente skuespillere med i filmen, noen er gode skuespillere, mens andre er for det meste kjente skuespillere, men ikke særlig gode.

Problemet ved siden av å være en Hollywood-film er at ingen av karakterene eller historiene er interessante. Det blir bare kvalmt å se på, men filmen er ikke så dårlig at blodtrykket stiger, det er i det minste positivt.

6 kommentarer til «New Year’s Eve (2011)»

 1. Hvorfor ser du filmer du vet er dårlig?
  Mange av anmeldelsene dine vet jeg du gir maks 3 på før jeg leser dem. Hadde jeg visst det før jeg så en film hadde jeg aldri skrudd den på 🙂

  1. Hei Ola.

   Noen ganger har man ikke et valg, andre ganger må jeg bare sjekke ut noe kvalmende. Det skal også sies at det dukker opp noen ukjente filmperler som ikke mange har sett, ikke at det er tilfellet med New Year’s Eve. 😉 Men for å oppdage noen ukjente filmperler må man se mye dritt (asiatiske filmer). Hvem vet, dette kunne jo ha vært den nye Love Actually, ikke at jeg trodde det! 🙂

   Skal også sies at det er kvalmende morsomt å se dårlige oppfølgere fra 80-tallet. Jeg vet de stinker, men de pleier å få frem smilet mitt, noe som ikke skjer ofte lenger. Så dritt kan også gi litt glede, se bare på The Room og og spesielt oppfølgeren til Birdemic. Men dette er drittfilmer i øverste klasse da.

   Men du kan trøste deg med at jeg tømmer disken for anmeldelser om dagen, har hopet seg opp igjen og når jeg er ferdig med det så kommer jeg roe ned filmtittingen og spesielt TV-serier, for å bruke mer tid på dataspill igjen som jeg var like interessert i som film når jeg vokste opp og også i voksen alder. Du kan trøste deg med at jeg ikke har så mange anmeldelser igjen av filmer som ligner på New Year’s Eve.

 2. Okei. Forstår det nesten som du har en slags skadefryd av å se mindre gode filmer 😉

  Må jo også takke deg for tusenvis av filmanmeldelser, så jeg på min side er glad for at du skriver om både gode og dårlige filmer, og bruker ofte bloggen din som refereanse når jeg skal se/kjøpe nye filmer. Er treffende ofte enig med deg i karakterer med +- 1.

  Med tanke på å roe ned filmtitting nå er jo det helt feil tid av året! Hvertfall med tanke på kino 😀 Mange filmer jeg gleder meg stort til nå i november og desember, deriblant Arrival, Nocturnal Animals, Hell or High Water, Hacksaw Ridge og A Monster Calls. I tillegg kommer Bone Tomahawk ut i Norge, som jeg var så heldig å se på filmfestivalen i Haugesund, spent på hva du gir den!

  Hvilke kommende filmer gleder du deg mest til? Og Hva er best i 2016 så langt synes du?

  1. Takker for den hyggelige tilbakemeldingen. 🙂

   Når det gjelder kommende filmer jeg ikke har sett og som jeg gleder meg til i 2016, så er dette noen av filmene: Train to Busan, Arrival, Hacksaw Ridge (håper Gibson får suksess igjen, han fortjener ikke der han er i dag karrieremessig), Etter stormen og Rogue One. Noen av de beste filmene dukker plutselig opp som jeg ikke har hørt om når 2017 er i gang, det er alltid like morsomt når en oppdager knallfilmer man ikke hadde hørt om. Derfor jeg alltid er treg med å poste en topp 10 liste over favorittfilmer for året, for det blir bare tull og poste noe like før et nytt år ringes inn. Pleier å vente til sommeren for å vente og se om det kommer noen ukjente filmperler jeg ikke har hørt om.

   Artig at du spurte meg om hva jeg synes om filmåret og hvilke filmer jeg synes er best. Jeg synes 2015 var et elendig filmår, 2016 slår lett 2015 når det gjelder et skuffende filmår. Jeg har i 2016 gitt bare tre filmer en karakter mellom 8-10. I 2015 ble det kun 15 filmer ser jeg. De tre filmene jeg har likt best i 2016 er CA: Civil War, Flaskepost fra P og Zootopia. That’s it. Jeg håper bare at det siste kvartalet vil gi meg 7 filmer slik at jeg kan lage en topp 10 liste. 😉

   Det skal sies at med tanke på hvor mye jeg har sett, så har jeg nok blitt veldig kritisk for Hollywood og andre land har blitt ekstremt feige og kjedelige. Kinofilmer bryr jeg meg ikke mye lenger om, det er så mye generisk dritt som blir vist at det er utrolig. Men de må jo vise det publikum vil se, og vi har jo alle vært unge og dumme med dårlig filmsmak vi også. 🙂

   Jeg blir alltid glad når jeg ser en film som gir meg noe nytt, eller som gir meg noe jeg setter pris innenfor sjangeren. Det jeg blir mest glad for er gode grøssere eller actionfilmer, det har alltid vært mine favorittsjangere. Så det har i det minste vært noen fine år for kvalitetsgrøssere, komediesjangeren er nesten død.

   Hvilke filmer har du satt mest pris på i 2016?

 3. Er ingen Star Wars-fan, men Train to Busan gleder jeg meg også til, den kan bli en godbit! Håper Doctor Strange blir den beste Marvelfilmen på en stund også 🙂

  Er merkverdig hvordan det har blitt med at regissører som ønsker å oppnå noe med en film alltid skal gi den ut på slutten av året. Selv om ikke alle har like mye til overs for Oscarnominerte filmer, kan det også gjenspeiles i at mange oscarnominerte filmer har premieredato helt på slutten av året. (Og gjerne året etter i Norge)

  At komedie er dårlig i moderne tid er jeg helt enig i. Likevel er det Swiss Army Man som er årets beste film så langt etter min mening med 9/10 (Den gir deg garantert noe nytt, men den kan nok elskes eller hates). De to neste på lista så langt er The Infiltrator og Captain Fantastic (8/10)

  1. Ja, disse Oscarfilmene som samles opp mot slutten av året er jeg ikke fan av. Det kommer alltid noen fine filmer, men jeg klarer ikke mange av filmene som kun er Oscar-agn. De er så kvalmende like, og kvaliteten synes jeg bare har blitt dårligere med årene.

   Captain Fantastic og Swiss Army Man er to filmer jeg absolutt ser frem til. Er imponert over rollevalgene til Harry Potter, han er ikke en kjedelig mann som velger trygge roller. Han forsøker virkelig å ikke kun bli husket for Harry Potter-filmene. Pluss for det, selv om jeg ikke synes han er en kjempegod skuespiller.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.