Visit my YouTube channel here.

Halloween H20: 20 Years Later (1998)

halloween h20 20 years later

Michael Myers er tilbake, det samme er Laurie Storde.

Halloween H20: 20 Years Later er klart en av de beste filmene i denne serien. Etter den femte og sjette filmen som var helt forferdelige filmer, så gikk man mer tilbake til røttene og det var et lurt trekk.

Halloween H20: 20 Years Later er en typisk nittitallsfilm med unge mennesker der noen av skuespillerne i senere tid ble anerkjente skuespillere. Nå vet leserne av bloggen at jeg hater nittitallet, men med Halloween H20: 20 Years Later, så hygget jeg meg etter å ha blitt voldtatt av den femte og sjette filmen i serien.

Det jeg ikke helt likte var skuespilleren som spilte Michael Myers. Han er rett og slett svak, han går rart, han har heller ikke riktig kroppsbygging. Det største problemet er hans øyne som ikke passer til karakteren han spiller. Er det noe jeg elsker med karakteren Michael Myers, er det hans sorte hull til øyne. Det finner man ikke i Halloween H20: 20 Years Later, jeg skjønner ikke helt hvem som plukket ut denne skuespilleren til å spille den legendariske Michael Myers, men skuespilleren leverer ikke varene med tanke på hva man forbinder med Michael Myers.

Når det gjelder drapene og volden er Halloween H20: 20 Years Later grei nok, man føler virkelig nittitallet lang vei når det gjelder drapene og det grafiske. Det er spesielt to scener som skiller seg litt ut. Det er det ene drapet på den ene jenta, og mot slutten når Laurie Storde står ansikt til ansikt med selveste Michael Myers. Her får man se en herlig og energisk scene som jeg tror de fleste vil like og sette pris på.

Ved siden av den første og fjerde filmen, er Halloween H20: 20 Years Later en av de beste filmene i serien. Uansett om man ikke liker nittitallet og skuespillerne som dukket opp på den tiden, er Halloween H20: 20 Years Later mye bedre enn den femte, sjette og åttende filmen. Den klarer å skape en god atmosfære, bruken av Michael Myers er riktig selv om skuespillern ikke er særlig god i rollen.

3 thoughts on “Halloween H20: 20 Years Later (1998)”

    1. For meg så må det være Ringu. Har alt det jeg er ute etter uten for mange billige triks. Er stor fan av The Shining også, herlig atmosfære, men ikke på samme måte som Ringu som er mer rå og ubarbert.

      Av nyere filmer så er It Follows en film jeg elsker, men jeg har problemer med den siste akten som tok meg tilbake til Poltergeist-filmene. Men noen av de beste scenene der er fantastiske, mye John Carpenter på sitt beste i den filmen.

      Hvilke grøssere er dine favoritter?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.