Visit my YouTube channel here.

Halloween: The Curse of Michael Myers (1995)

halloween the curse of michael myers

Michael Myers har blitt far, men han er like blodtørstig som vanlig.

Halloween: The Curse of Michael Myers er jeg ganske sikker på er den dårligste filmen i denne serien. Den siste filmen i serien var elendig den også, men den hadde i det minste litt latterlig glimt i øyet, tror jeg. Jeg orker ikke å lese min forrige anmeldelse av den femte filmen, for Halloween: The Curse of Michael Myers sugde ut mesteparten av min livskraft og vilje til å leve videre.

Det har gått seks år etter hendelsene i den femte filmen. Og det har også gått flere måneder siden jeg så den femte filmen, og jeg husker ingenting fra den filmen. Det setter jeg faktisk stor pris på. Men disse to filmene henger i sammen med en slags satanisk kult, du husker kanskje karen i mørket som dukket opp i den femte filmen? Nå får man mer svar på hvorfor han dukket opp.

Jeg fikk store konsentrasjonsvansker underveis når jeg så Halloween: The Curse of Michael Myers. Det skjer så mye dumt og rart her, filmen føles billig ut og skuespillerne er elendige. Paul Rudd har en sentral rolle, det burde skremme de fleste fra å se filmen. Paul Rudd i en grøsser?

Halloween: The Curse of Michael Myers er en kjedelig og forvirrende film som ikke føltes ut som en ekte Halloween-film. Drapene imponerer ikke, handlingen er rotete og det stinker 90-tallet lang vei av dette makkverket av en film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.