Visit my YouTube channel here.

Sons of Anarchy: Season 3 (2010)

sons of anarchy season 3

Nå tar gutta turen over til Irland.

Den tredje sesongen av Sons of Anarchy er nok en god sesong. Allerede i starten skjer det noe uventet som tok meg til den fantastiske serien Game of Thrones. Uventet, virkelig uventet.

Tempoet er lavere i denne sesongen. Det er ikke like mye energi her som man fant i spesielt den andre sesongen. Men den siste episoden leverer så det holder. Jeg elsker når Sons of Anarchy lurer seerne.

Det jeg savner er mer realisme. Sons of Anarchy er ikke en serie som føles realistisk ut. Se bare på den irriterende karakteren, Gemma. Hun er så dum, og hun slipper alltid billig unna. Dette er en karakter jeg hater av hele mitt hjerte, det samme gjelder lesba June Stahl. Hun finner på så mye rart at det ødelegger veldig mye for seriens del. Disse to karakterene hører hjemme i en tegnefilm.

Sett under ett er dette fremdeles en underholdende serie. Men karakterene føles ikke ut som ekte mennesker. Jeg hadde som sagt satt mer pris på hvis handlingen var rotet i virkeligheten. Nå må jeg bare akseptere at dette er lett underholdning, men samtidig så er dette en serie som klarer å holde på spenningen til siste sekund.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: