Sons of Anarchy: Season 5 (2012)

sons of anarchy season 5

En ny konge.

Den femte sesongen er også en god og solid sesong. Men nå begynner Sons of Anarchy å få et stort problem, det er kun en person som jeg nå liker, og det er halliken spilt av Jimmy Smiths. Resten av de sentrale karakterene som får mest skjermtid er karakterer jeg ønsker å se dø en sakte og brutal død. Jeg hater spesielt Tara, Gemma og Jax.

Spesielt er det interessant å se Jax som nå har blitt verre enn Clay. Han er seriens protagonist, men det blir litt problematisk når seriens protagonist blir en karakter man hater. Jeg skjønner ikke helt denne forvandlingen, i den fjerde sesongen så var det Clay som oppførte seg på måten Jax oppfører seg på nå. Man skulle tro at Jax ville lære av lederens tidligere feil.

Ellers holder Sons of Anarchy fremdeles formen, sentrale karakterer fortsetter å dø og det er selvsagt bra for spenningens skyld. Men jeg må si at den mest sentrale karakteren som dør i den femte sesongen burde ha fått livets rett da denne karakteren var en viktig brikke for fremtiden, følte jeg. Men man kan ikke få alt man ønsker seg her i verden.

Sons of Anarchy er en serie som fremdeles er svært underholdende, det kan man ikke si om de fleste TV-serier som har holdt ut i fem sesonger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.