Sons of Anarchy: Season 2 (2009)

sons of anarchy season 2

White power!

Hvis jeg først har likt den første sesongen, så forventer jeg nesten alltid at den andre sesongen byr på mer spenning og dramatikk. Det gjelder spesielt serier som Sons of Anarchy.

Og jeg kan si at den andre sesongen ikke skuffet. Den nye skurken som ankommer byen er en kald og brutal mann. Samtidig sliter SAMCRO med samholdet når lederen og nestlederen stadig er i tottene på hverandre. Dette byr på mye spenning, samtidig lærer man karakterene bedre å kjenne underveis. En merker at enkelte karakterer begynner å forandre seg.

Man kan heller ikke klage på sesongavslutningen. Det eneste som er litt negativt er at det kanskje skjer litt for mye, man kunne kanskje ha roet det hele litt ned for det føltes ut som om man så tre forskjellige sesongavslutninger som kunne vært fordelt over tre sesonger. Det er spesielt en ting som skjer her som ikke fungerte når en kvinne er ute etter hevn. Utviklingen der ble for dum og ødela en ganske god sesongavslutning.

Jeg håper bare at Sons of Anarchy vil holde koken i minst fire sesonger, etter fire sesonger så pleier normalt sett TV-serier å bli dårligere. Og jeg må si at jeg digger musikken og atmosfæren når enkelte episoder avsluttes. Musikken og bildene sier så mye, det er en såret her som man ikke opplever så ofte i TV-serier etter min mening.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.