Visit my YouTube channel here.

The Chasing World (2008)

the chasing world

I et parallelt univers blir personer med navnet Sato drept. Nå er det ikke mange igjen, men vår helt er en seiglivet jævel som ikke de såkalte demonene får sine lange fingre i. Men han er ikke alene, og personer han ble kjent med i det andre universet blir en veldig viktig brikke i dette spillet.

The Chasing World er en lavbudsjettfilm som ser og føles billig ut. Historien er grei nok, men dette er helt klart en film som skulle hatt et mye større budsjett og bedre skuespillere.

For demonene og kostymet de går rundt med fungerer ikke, de ser ut som noen løpende klovner. Poenget er vel at man skal frykte disse klovnene, noe man ikke gjør når de ser helt idiotiske ut.

The Chasing World er heller ikke en film som engasjerer når alt føles så billig ut. Som sagt kunne dette ha fungert, men nå skal jeg bedømme filmen for det den er, og ikke hva den kunne ha vært. Og da må man ha bedre skuespillere og en mer spennende verden som visuelt skiller seg ut i mengden.

Det har kommet ut en oppfølger til The Chasing World. Jeg tror ikke jeg orker å sjekke ut den filmen hvis ikke budsjettet er betraktelig høyere enn den første filmens budsjett. Historien er interessant på papiret, men noen ganger trenger man mer penger for å lage en film som underholder og engasjerer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.