Visit my YouTube channel here.

Lost: Season 5 (2009)

Strandet.

De første episodene er gode, og tempoet Lost er kjent for er der. Men underveis går lufta ut av ballongen. Hvordan historien har utviklet seg er ikke til det bedre. De tre første sesongene har en ekkel og spennende nerve hele tiden, denne nerven forsvant totalt i sesong fire og fem. Jeg hadde hele tiden en anelse om hvordan historien ville utvikle seg i sesong fire, det stemte. Det blir rett og slett ikke spennende nok, historien klarer ikke å engasjere og Kate Austen må være en av de mest irriterende rollefigurer noensinne. Hun er så naiv og dum, jeg vil se henne dø, det hadde vært herlig.

En annen ting er at Jack Shephard er totalt forandret som rollefigur. Fra å være en myndig mann har han blitt en anonym mann som ser forvirret ut. Karakterdybden ble etablert i de tre første sesongene, men nå savnet jeg den igjen. Den femte sesongen skifter totalt retning til det verre, spenning og karakterdybde har blitt byttet ut med dårlige skuespillere og en lite engasjerende historie.

Lost hadde vært en perfekt serie hadde det kun kommet fire sesonger. Nå ødelegger de serien med seks sesonger.

4 thoughts on “Lost: Season 5 (2009)”

  1. Nå ødelegger de serien med seks sesonger. – Hallejula og amen! Kunne ikke være mer enig, og nå håper jeg virkelig at jeg tar skammelig feil ang deg CC når det kommer til sesong 6…

  2. Er vell mer det at jeg er redd for at du kjøper sesong 6, da mener jeg ikke med penger. Du skjønner poenget. Min største frykt er at du skal skrive noe som dette “Sesong 6 er så forklarende, og jeg setter ekstremt pris på slutten. Tror ikke at denne serien kunne fått en bedre slutt, og jeg vil applaudere skaperne for dette. 10 av 10” Eller noe i den duren…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.