Visit my YouTube channel here.

Lost: Season 2 (2005)

Strandet.

Sesong to er bedre enn den første sesongen. I den første sesongen ble vi kjent med de viktigste rollefigurene, nå kan man sette oppe tempoet, og det gjør at sesong to av Lost byr på mye mer spenning og dramatikk.

Tom Ford (Sawyer) er mannen, det er helt klart. Jack Shephard begynner å bli irriterende med sin væremåte. I mange tilfeller er han skurken. Den verste og mest irriterende rollefiguren finner man i Michael Dawson. Han blir ypperlig spilt av Harold Perrineau. Jeg hater alt med Michael Dawson. Stemmen og den egoistiske tankegangen der han hele tiden bruker sin sønn som unnskyldning for alt det gale han gjør. Jeg hater Michael Dawson og den jævla sønnen. Jeg vil se Michael Dawson dø, jeg håper jeg får ønsket mitt oppfylt.

Det eneste som mangler i sesong to er en bedre slutt. Slutten sitter ikke helt, og jeg liker heller ikke helt historiens retning. Jeg ville ha litt mer mystikk, for nå begynner avsløringene å komme. Totalt sett er dette en knallsesong som har det meste man kan ønske seg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.