Visit my YouTube channel here.

Lost: Season 4 (2008)

Strandet.

Sesong fire har kun 14 episoder, og nå merker man at kreativiteten ikke er helt på topp. Den skikkelige mystikken er borte. Kampen på øya mellom de to grupperingene har tatt en slutt til nå. En ny fiende lurer, og de tidligere fiendene på øya må samarbeide.

Jeg savner den gamle gjengen til Ben Linus, det blir ikke helt det samme uten disse sinnataggene. Jeg hatet de fleste i denne gruppen, det betyr at de gjør en god jobb. Ben Linus er en rollefigur jeg har lært å elske, han har alltid et ess i armet.

Jeg liker ikke helt retningen Lost tar nå. Mystikken er borte, det er mer interessant å se hva som skjer videre, men når mystikken er borte, er også mye av sjarmen med Lost borte. Mange av de sentrale rollefigurene blir borte i alt kaoset, jeg savnet de mer rolige scenene og politikken.

Jeg håper den femte sesongen tar Lost opp til det nivået de to første sesongene hadde, for det er noe her som kan blir meget interessant og spennende hvis jeg har gjettet riktig. En ting er sikkert, Lost etterlater mange spørsmål.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.