Visit my YouTube channel here.

The Kids Are All Right (2010)

En mann til besvær.

The Kids Are All Right er en fin og velspilt film som dessverre ikke har en tilfredsstillende slutt. Julianne Moore vil jeg ikke se naken, jeg takler ikke å bli angrepet av fregner fra alle kanter. Annette Bening er sjefs-lesba. Hun er kvinnen med baller, hun ønsker nok helst at hun var en mann. Å like denne rollefiguren er umulig, men Annette Bening er helt sjef som en kvalm lesbe. Mark Ruffalo kan man ikke misslike. Det er noe med hans utseende som sier at dette er en snill og god mann. Det er han også i filmen, men når lesber og familie er iferd med å gå i oppløsning, da får selvsagt den heterofile mannen skylden.

Jeg er glad for at jeg vokste opp med en snill farsfigur i livet mitt. Å ha to mammaer eller to pappaer er nok ikke like greit når man er ung, selv i dag da homofili er mer akseptert. Mobbing blir nok en stor faktor i oppveksten, og det er vel ingen som ønsker å se sitt barn som mobbeoffer for noe han ikke kan for. Dette er et bredt tema med mange synspunkter. Hadde jeg vokst opp med to mødre hadde jeg kanskje ikke tenkt så mye på det, men på en annen side hadde nok tanker dukket opp underveis. Der andre barn lekte med sin far, måtte jeg leke med to mødre. Jeg hadde nok fått noen arr i oppveksten, men det viktigste er å ha en trygg barndom. Bedre å ha to mødre som bryr seg enn å ha to heterofile som ikke gjør det.

The Kids Are All Right er en velspilt film med et meget interessant tema, men slutten skuffet stort. Slutten er elendig skrevet, plutselig er Paul glemt. Han som får en slags gave i livet, en mann som ikke gjør noe galt, blir bare plutselig glemt etter alt vi har vært igjennom. Jeg likte Paul, han var den mest sympatiske rollefiguren i filmen. Men sånn er det bare, det er ikke alltid den som er mest sympatisk som vinner frem her i livet.

2 thoughts on “The Kids Are All Right (2010)”

  1. Jeg og fruen så denne her sist uke. Jeg likte den ikke, men fruen likte den veldig. Jeg spurte henne hva som var spesielt appellerende til henne i denne filmen var. Hun svarte “Jeg ville også vært en god lesbisk mor”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.