Visit my YouTube channel here.

How Do You Know (2010)

Overfladiske mennesker.

How Do You Know har en fin rolleliste, det er alt. Store navn, null innhold. Dette er et typisk eksempel på hvordan man ikke skal lage en romantisk komedie. Overfladiske mennesker som er bortskjemte, og som hører mer hjemme på den planeten Paris Hilton bor på.

Det er ingenting å le av her. Manuset er dårlig skrevet, dialogen er så elendig at tarmene slår en krøll. Skuespillerne prøver sitt beste, men de kan ikke overbevise med den elendige dialogen. Reese Whiterspoon ser også merkelig ut nå, hun har alltid gjort det, men i noen scener var jeg sikker på at hun var en mann.

Rollefigurene har det så vanskelig i livet, de har alt de trenger av materielle ting, de har tak over hodet og full mage, men likevel sliter de, spesielt med kjærlighetslivet. Hadde nå bare rollefiguren som Owen Wilson spiller vært mer normal, for hva er det Lisa ser i denne tullingen som ingen andre ser? Penger?

Dette er en film man kan kaste rett i søppelkassen. How Do You Know er en film som gjør deg dummere, spesielt hvis du tror på budskapet den prøver å formidle. Hadde jeg vært kvinne, hadde jeg blitt grovt fornærmet over hvordan denne filmen og andre romantiske komedier fra Hollywood fremstiller kvinner.

2 thoughts on “How Do You Know (2010)”

  1. Fin rolleliste? Er du morsom, her er det samlet så mye dritt at jeg løper den andre veien bare jeg ser rollelisten. Eneste med talent her er Jack, men han har solgt seg selv for lenge siden og bestemt seg for å bare tjene mest mulig uten å jobbe for de på sin gamle dager, mye av det samme som Pachino. De andre gidder jeg ikke nevne engang, ubetydelige overvurderte drittskuespillere som de er.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.