Visit my YouTube channel here.

Macabre (2009)

Kannibaler.

En vennegjeng kjører hjem en vakker kvinne som inviterer dem inn til en hyggelig middag sammen med sin kannibal-familie. Denne invitasjonen skulle de ha takket nei til, men det gjør de selvsagt ikke.

Macabre låner familien fra The Texas Chainsaw Massacre, og plasserer handlingen i et større hus. Hendelsene som skjer i dette huset tok meg tilbake til en fransk slasherfilm som heter Inside. Denne blandingen ble slett ikke så aller verst.

Macabre presenterer rollefigurene den første halvtimen, etter det er det full fart i nesten en time. Her skal Macabre ha mye ros, dette er ikke en film som er langsom og som blir kjedelig, selv om den ikke er mye oppfinnsom. Moren i huset, Dara, er ganske så ekkel. Jeg lurer nå på om hun er en transvestitt, det luktet mann av henne. Men artig er hun når hun sier navnet til den gravide kvinnen, Astrid.

Jeg forventet mer grafiske drap og avkappede kroppsdeler. Det er selvsagt noen fine drap her, men de er ikke detaljerte nok. Det er mye blod i Macabre, huset er rent og pent i starten av filmen, når filmen nærmer seg slutten er det litervis av blod på gulvene. Det tar av mot slutten, noen av kannibalene dør ikke med det første, noe som er sjarmen med denne type filmer. Det er alltid herlig når ofrene i filmen tror de har drept en av dem, men han kommer stadig tilbake. I Macabre er en av kannibalene en slags supermann som låner litt fra Tony Jaa og Terminator.

Macabre er en blodig film som mangler de grafiske detaljene, men den veier opp denne mangelen med rå energi. Liker du The Texas Chainsaw Massacre og franske Inside, er Macabre verdt en titt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.