Visit my YouTube channel here.

Cabin Fever 2: Spring Fever (2009)

Fucking whores!

Cabin Fever 2: Spring Fever er hakket dårligere enn den første filmen. Effektene og detaljene er ikke i nærheten av det vi fikk se i den første filmen. I oppfølgeren blir det mer spying av blod, mye blod, og litt puss til dessert.

To scener vil jeg huske fra denne filmen. Den ene scenen er blubbe-sex, takk og pris for at når hvalrossen kledde av seg at kameraet var zoomet ut, ellers hadde jeg død. Den andre scenen som er minneverdig er en penis og mye puss.

Ellers får man som forventet. Dårlige skuespillere, latterlig historie om problemer på skolen og i kjærlighetslivet. Det tar lang tid før det skjer noe, men det gjorde ikke så mye. Noen ganger er det artig å se en dårlig film med skuespillere som suger hardt.

2 thoughts on “Cabin Fever 2: Spring Fever (2009)”

  1. Med tanke på hvor mye jeg mislikte originalen har jeg holdt meg greit unna denne oppfølgeren og ut fra omtalen din å dømme har ikke det vært så dumt 😀

    1. Trodde du likte ekte blubber jeg! 😉

      Originalen synes jeg er grei nok, en gang holder, men det er ikke en stor film akkurat. Men nå har jeg sagt til meg selv at alle oppfølgere skal sees, så det er mange drittfilmer jeg ikke gleder meg til. Har unngått mange, angrer på det nå, siden det blir så mye dritt å se. Så faktisk The Marine om dagen, sa jeg aldri ville se dem, selvsagt måtte jeg siden jeg er i drittfilmhumør om dagen. Gleder meg veldig til 12 Rounds, IKKE! Men The Marine var faktisk bedre enn The Condemned, husker at du likte den filmen, noe jeg ikke gjorde. Ikke at det var noe nytt. 🙂 Derfor forventer jeg at 12 Rounds topper The Marine, skjelver i spenning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.