Visit my YouTube channel here.

Cabin Fever: Patient Zero (2014)

cabin fever patient zero

En øy, en liten gruppe med mennesker og et kjøttetende virus.

Cabin Fever 3: Patient Zero er en av de dårligste filmene jeg har sett på flere år. Det er en film jeg ikke har lyst til å gi 1 i karakter engang.

Dette er en meget langtekkelig film uten nerve, karakterene og hele manuset er så dårlig skrevet. Da hjelper det heller ikke ha med kun ubrukelige skuespillere. Cabin Fever 3: Patient Zero er et mareritt av en film, det skal godt gjøres å lage en like dårlig film som dette. Sean Astin burde gå å skamme seg, han må virkelig være desperat når han medvirket i dette makkverket av en film!

Jeg tror de fleste vil slå av filmen etter 45 minutter, for det skjer ingenting. Det filmen forsøker på er å bygge opp de svake karakterene med tom og meningsløs dialog fra helvete. Etter en time skjer det i det minste litt mer, høydepunktet er når to halvråtne kjerringer slåss. Det er en ganske fin scene faktisk, som også er kvalmende.

Cabin Fever 3: Patient Zero er en av de største grunnene til at folk flest ser ned på grøsserfilmer. Nå elsker jeg alle type filmer heldigvis, men Cabin Fever 3: Patient Zero setter personene som faktisk gir denne filmen godkjent i et dårlig lys, og det gjelder spesielt kun personer som ser grøsserfilmer. For det er den målgruppen Cabin Fever 3: Patient Zero er myntet på, personer med svært begrenset horisont som forsvarer nesten alle grøsserfilmer og finner noe positivt i sjangeren de kun ser. Dessverre er det slike personer som gir sine penger til filmer som Cabin Fever 3: Patient Zero, og som gjør at noen faktisk vil produsere disse filmene. Må dere brenne i helvete!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggers like this: