Visit my YouTube channel here.

Hostel (2005)

hostel

I get a lot of money for you, and that makes you MY bitch.

Eli Roth er tilbake med en ny film, Hostel. Hans forrige film Cabin Fever, var en film jeg likte godt. Så jeg hadde litt forventninger til Hostel.

Handlingen foregår som så. Turister i denne byen blir kidnappet og drept på de verst tenkelige måter. Rike mennesker betaler for å torturere og til slutt drepe mennesker. Å få hjelp i denne byen er heller ikke lett. Man kan ikke stole på noen.

Man kan plassere denne filmen i samme bås som Saw filmene. Mørk, dyster og brutal. For noen så funker denne filmen, for andre ikke. For meg så funket den den rimelig godt, men det tar tid før det skjer noe. Skuespillerne er greie nok. De er ikke av de beste, men de fungerer i denne filmen.

Hva skjer hvis du blander Eurotrip og Saw i sammen? Jo, du får Hostel uten humor. Nå skal Eli Roth lage Hostel: Part II. Om det er nødvendig, kan vel diskuteres.

Hvis du likte Saw, så vil du nok like denne. Det tar bare litt tid før det skjer noe, men når først helvete bryter løs, da er Hostel en fin film med en ekkel atmosfære.

6

2 thoughts on “Hostel (2005)”

  1. 3,5 stjerner. Med tanke på at du gav Hostel II en halv burde ikke denne fått mer enn 1.

  2. Nei, så dårlig var ikke den første Hostel. Neste gang jeg ser Hostel så blir kanskje karakteren justert litt ned, for oppbyggingen tar for lang tid. Muligens 3.0 er mer riktig, men det vil nok ta noen år før jeg rekker å se Hostel igjen.

    Hva mener du om Hostel vs Hostel 2?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.