Visit my YouTube channel here.

Hostel: Part II (2007)

hostel part II

Bitches!

Eli Roth er tilbake med oppfølgeren til Hostel. Hostel var en film jeg hadde sansen for, så forventningene var høye til oppfølgeren. Men fy pokker, for en elendig film. Den første Hostel filmen startet tregt, og det gjør denne også. Men der den først Hostel filmen hadde spenning og noen fine torturscener, faller Hostel Part II gjennom isen og drukner. Det er kun tre drap i filmen, og de er veldig korte og kjedelige. Sjokket der en får kuttet av penisen sin blir for dumt, og det er ikke sjokkerende i det hele tatt. Det som er nytt er at man ser penisen, og man ser den blir klipt av. Det sier vel egentlig sitt om Hostel: Part II når dette er selve høydepunktet.

Eli Roth mente at det var piratkopiering som gjorde at Hostel: Part II ble en fiasko på kino. Kjære Eli Roth, kanskje du skal lage en god film og ikke en film som er kun 1/10 av den første filmen. Det skjer ikke en interessant ting før det har gått 45 minutter. Når jeg ser denne type film, vil jeg se mye tortur, drap og filmen skal by på spenning når sistemann skal forsøke å unnslippe dødens klør. Hostel leverte, det gjorde ikke Hostel: Part II.

For den som forventer mye blod og gørr, forvent heller å bli skuffet. Hostel: Part II føles ut som en lavbudsjettfilm sammenlignet med den første filmen. Alt er på et mindre skala. Det skulle ha vært omvendt, men det sier litt om Eli Roth som regissør. Latskap og til dels en useriøs filmskaper er man vitne til når en ser Hostel: Part II.

Gjør deg selv en tjeneste og unngå å se Hostel: Part II. Filmen fortjener ikke mange seere.

1

2 thoughts on “Hostel: Part II (2007)”

  1. Lavbudsjett kontra den første filmen? Tuller du eller? Man ser jo tydelig at det er brukt mer penger på denne. Budsjettet ble jo doblet. Om det gjør det til en bedre film er vel heller tvilsomt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggers like this: