Visit my YouTube channel here.

The Messengers (2007)

the messengers

You see them too… don’t you?

Så har Oxide Pang Chun og Danny Pang tatt turen til Hollywood. De er mest kjente for The Eye filmene. Den første filmen var knallbra, men det samme kan ikke sies om de to andre filmene i denne serien. Etter The Eye har ikke Pang brødrene laget en god film. Og trenden fortsetter.

Det er ikke noe som skal tilsi at The Messengers er en film regissert av Pang brødrene. The Messengers føles ut som en billig tv-produksjon, med til dels elendige skuespillere. The Messengers har en elendig historie som egentlig ikke henger på grep. Når jeg er inne på elendige skuespillere, tar Kristen Stewart som spiller Jess kaka. Denne forestillingen er noe av det mest patetiske jeg har sett på lange tider. Når hun skulle prøve å vise følelser, knakk jeg sammen i latter. Selv Orlando Bloom klarer å vise følelser bedre, og da er det ille! Møkkakjerring, som burde holde seg langt unna skjermen!

Hele filmen er slett arbeid, og man blir aldri forklart hvorfor og hvordan ting skjer. Jeg skal ikke komme inn på kråkene, for hva slags mening de hadde i filmen er et mysterium. The Messengers er ikke spennende, og det blir brukt billige skvettescener absolutt hele tiden. Filmen stjeler fra en del filmer, og det er lett å gjenkjenne scener fra disse filmene. The Messengers forsøker ikke en gang å skjule det.

Det er kun en scene der man gjenkjenner Pang brødrene sin stil. Denne scenen er også en scene man har sett fra før, og det er fra heisscenen i The Eye. Men denne scenen er også helt bak mål, da den aldri blir fullført.

En elendig film som man blir flau av å se på. Hold deg langt unna dette makkverket!

1

4 thoughts on “The Messengers (2007)”

  1. Haha, syntes denne filmen var greit bra. Jeg må visst ha litt dårlig smak. Jeg ville gitt den 6/10, men kanskje det er fordi jeg så den sammen med 10 venner på storskjerm, og hadde en som satt bak meg og skremte meg hele tida. + jeg er livredd fugler. huff de er ekkle.

    1. Fugler er da søte. Min papegøye er en skikkelig skøyer, hans navn er Kukken Sigvart. 🙂 En gal liten rakker som tror han er veldig stor og tøff. Nebbet er ganske skremmende 😉

  2. Papegøyer er IKKE det samme som kråker og måker. Fy søren så de skremmer meg. Der jeg bodde da jeg var mindre,var det fullt av dem overalt. Måtte gå forbi ett måkereir hver dag til skolen,. Ble angrepet en del ganger der 😛 Og de kom tilbake hvert år!

    1. Hehe, måker er noen innpåslitne typer, samme som Jehovas vitner. Vanskelig å bli kvitt, men jeg foretrekker helt klart måker hvis jeg skulle velge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.