Visit my YouTube channel here.

Re-Cycle (2006)

re-cycle

Tsui Ting-Yin er forfatter og jobber for tiden med sin nye bok. Merkelige ting begynner å skje mens hun jobber med sin nye bok. Hun begynner med noen utkast, men blir ikke fornøyd med rollefiguren i boken sin. Hun kaster noen sider i søppelkassa, og fortsetter. Plutselig ser hun rollefiguren som hun ikke ville ha med i boka, og det er bare starten.

Oxide Pang Chun og Danny Pang er tilbake. Dette er karene som stod bak The Eye serien. Til å være nyskapende med The Eye, kom nedturen med The Eye 2 og The Eye 10. Karene mistet totalt grepet med grøssersjangeren med de to ovennevnte filmene. The Eye 2 var mer en dramafilm, og i The Eye 10 fikk de ikke bestemt seg hva slags film de ville lage.

Dessverre så følger Re-Cycle i The Eye 10 sine fotspor. Filmen starter lovende, men etter rundt en halvtime begynner nedturen. Igjen så blander Pang Brothers sjangere. Utelat komedie, så finner vi det meste. Grøsser, thriller, drama, fantasi og zombier.

Re-Cycle er rett og slett en fantasifilm, og det er ikke en god en da jeg antar at Pang Brothers ville lage en grøsser med stemning. Filmen er rotete, uengasjerende og ikke spennende i det hele tatt. Effektene i filmen er heller ikke noe å rope hurra for. De skal ha pluss for slutten som byr på en liten vri.

Pang Brothers burde holde seg langt unna grøssersjangeren i lang tid fremover. De er i ferd med å trekke navnet sitt ned i søla, og da tar det tid å komme opp igjen.

4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.