Visit my YouTube channel here.

Isabella (2006)

isabella

Bik-Yan Cheung har sporet opp sin far, men er de ment for hverandre?

Regissør Ho-Cheung Pang har blitt mer seriøs og alvorlig de siste årene. Han startet sin karriere med to komediefilmer som falt i smak, I Shoot, You Shoot og Men Suddenly in Black. Jeg har ikke sett alle filmene som han har regissert etter de to ovennevnte, men han har blitt mer jordnær og viser oss en virkelighet vi er mer vant til.

Isabella er langt ifra en dårlig film. Solide rolletolkninger fra hovedrolleinnehaverne Isabella Leong og Chapman To. De har god kjemi og det føles ekte. Regissør Ho-Cheung Pangs siste filmer har ikke helt falt i smak. Mye av grunnen er nok at det blir for ekte. Mulig det er min feil at jeg velger denne type film når jeg vil se noe lett. Jeg setter meg ned for å komme bort fra virkeligheten, da er nok Isabella feil film å se. Andre ganger vil jeg se mer jordnære filmer, da hadde Isabella vært et solid valg. Det jeg savner fra Ho-Cheung Pang er mer hendelser og tempo. Scenene går langsomt, og filmen er for lang med tanke på innhold. Ensomhet og forsoning kan man gjøre mye ut av, jeg føler at Ho-Cheung Pan blir for gravalvorlig.

Isabella er ikke en film du burde se når hjernen sier at i dag vil jeg ha lett underholdning. Rømmer du fra virkeligheten er ikke Isabella en film som vil gjøre deg glad.

6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.