Visit my YouTube channel here.

Trivial Matters (2007)

En dose med sex, konsekvenser og en leiemorder.

Regissør er Ho-Cheung Pang. Jeg har ikke sett alle filmene til Ho-Cheung Pang, men jeg falt for de første filmene han regisserte. Filmene var I Shoot, You Shoot og Men Suddenly in Black. Siden da har Ho-Cheung Pang forandret litt stil til det særere vil jeg si. Hans siste film før Trivial Matters, Exodus, var en film med en interessant historie, men jeg ble ikke fornøyd med den filmen. Jeg vet mange syntes Exodus var en av de beste filmene som kom ut i Hong Kong i 2007, men det klikket ikke for min del. Men med Trivial Matters så føler jeg at han er på riktig spor igjen. Den sorte humoren er tilbake, og han har begynt å få til sin stil. Ho-Cheung Pang er en spennende regissør som kan bli stor. Han tør å utforske, og han begynner å bli sær, det liker jeg selvfølgelig.

Trivial Matters har med en del kjente skuespillere på godt og vondt. Men det var ikke hyggelig å se trynet til idioten Edison Chen etter sexskandalen. For de som ikke har fått med seg skandalen, så har Edison Chen tatt flere hundre bilder av seg selv og andre meget kjente jenter under sexakter og poseringer. Edison Chen leverte inn sin bærbare PC til reparasjon, fyren glemte bare at bildene var lagret på harddisken. Og etter det så kom noen bilder ut, og plutselig var det flere hundre bilder ute på nettet. Politiet i Hong Kong har arrestert en del folk, og feigingen Edison Chen har rømt til USA. Han er en idiot, snørrvalp og en elendig skuespiller. Ansiktsuttrykket til Edison Chen er også noe av det jævligste jeg har sett, for det ser ut som om noen har sluppet en sur fjert rett i fjeset på ham. Men nå er heller ikke damene som har villig posert uskyldige heller, og jeg lurer på hva som foregår i hodene på disse damene. Damene som hygget seg med Edison Chen, og som har store navn i Hong Kong, er Gillian Chung og Cecilia Cheung. At disse to er med på bildene er det største sjokket, spesielt Gillian Chung som er så populær og uskyldig er vel det største sjokket.

Edison Chen og Gillian Chung er med i Trivial Matters. Edison Chen har kun noen få minutter der han mener han er en god mann for han går på offentlige toaletter og pisser på avføringsrester som er igjen i toalettskålen. Gillian Chung har en mer vesentlig rolle i filmen, og hun gjør det bra. Men uansett så har hun og resten av damene skadet sitt rykte så mye at jeg tror ikke vi vil få se dem i noen større filmer. De kan takke seg selv og Edison Chen for det.

Trivial Matters består av en del mindre historier som ikke har noe med hverandre å gjøre. Med unntak av den siste historien, så handler det om sex og atter sex. Det er dialog som er hovedingrediensen her, og i starten er det en del artige scener. Favoritthistorien min var mannen som hele tiden ville bli sugd på viktige nasjonale dager, uansett land. Underveis blir det mer drama, og filmen avslutter med en leiemorderhistorie. Jeg klarte ikke å se sammenheng mellom de forskjellige historiene, og jeg vet heller ikke om det var poenget. Men Trivial Matters var en bedre opplevelse for undertegnede enn Exodus, som var en skuffelse. Selv om historien var interessant, så gikk det altfor tregt unna. Det går tregt unna i Trivial Matters også, men det er noe med atmosfæren og rollefigurene som gjorde at jeg hele tiden hadde blikket festet på TV-skjermen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.