Visit my YouTube channel here.

The Sniper (2009)

the-sniper

Hvem er den beste snikskytteren?

Lanseringen av The Sniper ble utsatt ganske lenge etter skandalen med Edison Chen. Edison Chen er en elendig skuespiller. Eneste ansiktsuttrykket han har er at det ser ut som om han bæsjet i underbuksa, og han formidler den følelsen videre med sitt ene ansiktsuttrykk. Bildeskandalen er idiotisk, men mer idioter er alle de kjente damene som lot seg fotografere av Edison Chen. Merkelig hvordan en idiot klarer å tiltrekke seg fine damer som er enda dummere enn ham selv.

Regissør Dante Lam ikke den beste regissøren, han hadde på måte en comeback med The Beast Stalker, en film som var på det jevne. The Sniper er ikke en film på de jevne, det er en regelrett dårlig film som er dårlig gjennomført. Det som kjennetegner Hong Kong-filmer om dagen er at filmene gaper over for mye. Det blir for mange baller i luften, manusforfatterne er nesten evneveike, de ser ikke at noen ganger er det enkle ofte det beste. The Sniper kunne ha vært en god film hadde man lagt mest fokus på den utstøtte snikskytteren som ikke ble støttet av sine kolleger og havnet i fengsel. Man kunne ha gjort mye med den historien, men det er tydeligvis ikke nok for manusforfatter Wai Lun Ng, som skrev manuset til blant annet S.P.L.

The Sniper er en film uten følelser, noe som igjen kjennetegner dagens filmer fra Hong Kong. Man bryr seg ikke om rollefigurene, de er kjedelige og eier ikke personligheter. Nesten alle er så like hverandre at det bare blir tragisk. Actionscenene er elendige, historiene til de forskjellige rollefigurene er så tynt som det kan bli.

Se heller Sniper med Tom Berenger.

3

2 thoughts on “The Sniper (2009)”

  1. Må si meg enig i din karaktergivning av denne filmen. Jeg elsker filmer som handler om snipers og hoppe til da jeg fant denne… må si jeg ble ganske snurt da jeg så den. En skuffelse uten like.

    1. Hadde ikke noe tro på The Sniper med en middelmådig regissør og en fjott ved navn Edison Chen. Jeg liker også snikskytterfilmer, dermed måtte jeg se The Sniper. Ble større nedtur enn jeg først trodde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.