Visit my YouTube channel here.

Dog Bite Dog (2006)

dog-bite-dog.jpg

En korrupt politimann er på jakt etter en hensynsløs leiemorder.

Dog Bite Dog er en skikkelig voldelig og mørk film. Filmen starter bra, og det virker veldig lovende når leiemorderen går amok. Mannen er rett og slett brutal der han dreper uskyldige mennesker. Så begynner nedturen. Det er noe galt når man blir sittende å heie på denne leiemorderen da politimannen er enda verre enn leiemorderen. Jeg ventet på at leiemorderen skulle drepe den jævla politimannen på en skikkelig brutal måte.

Når disse to personene braker sammen hører man glefsende hunder som slåss. Det er sant. Da måtte jeg trekke på smilebåndet, for det ble utrolig fjollete. De siste 20 minuttene i filmen tar virkelig kaka. Dog Bite Dog har en skikkelig tåpelig avslutning, og det er ikke vanskelig å skjønne hvorfor filmindustrien i Hong Kong sliter.

Dog Bite Dog er en skikkelig voldelig film som starter bra, men der vi møter to usympatiske personligheter. Skuespillerne gjør ikke en bra jobb unntatt Edison Chen som spiller leiemorderen. Edison Chen er ikke en god skuespiller, men han gjør muligens sin beste rolletolkning til nå uten at det egentlig sier så mye. Edison Chen sin rollefigur kunne minne meg litt om rollefiguren til Jet Li i Danny the Dog.

Dog Bite Dog hadde dysterheten fra One Night In Mongkok, men det hjelper ikke så mye til slutt.

4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.