Visit my YouTube channel here.

Sniper: Reloaded (2011)

Snikskyttere og arv.

Sniper Reloaded var ikke like dårlig som forventet. Det er nok av dreping her, veldig mange onde mennesker dør, og selvsagt blir det brukt mye snikskyttergeværer. Men ikke forvent deg en film som originalen, selv om Brandon Beckett spiller sønnen til Thomas Beckett. Han synes snikskyttere er feige, noe jeg kan være enig i. Men det er noe spesielt å leke snikskytter. Jeg elsker å gjøre det i dataspill, og det er favorittvåpenet til de fleste. Man må være tålmodig, vente på sin sjanse som kanskje er bare noen få tiendeler. Rett og slett spennende og et herlig våpen! Men å bli drept av andre med snikskytterrifle er det kjipeste man kan oppleve. Da er de plutselig feige.

Brandon Beckett leker seg også med snikskyttergeværer, selv om han ser ned på denne type våpen og mennesker som er spesialtrente til å bruke snikskyttergevær. Jeg hadde et lite håp om at vi ville følge hans vei til å bli en god snikskytter, slik som hans far var, men dengang ei. Billy Zane gjør sitt beste for å presse på, men til ingen lykke. Man forventet noe stort når selveste Billy Zane er med, alle husker hva som skjede i originalen, de som har sett den altså.

Det verste med denne type filmer er når hovedrolleinnehaveren er den dårligste skuespilleren. Chad Michael Collins er forferdelig, selv fribryteren John Cena kunne fått til mer i denne rollen. Null utstråling, null personlighet, en elendig helt! De andre er ikke så dårlige, de er ikke gode, men de skinner litt når de deler skjermtiden sammen med Chad Michael Collins, den møkkamannen!

Jeg forventet det verste, men selv om filmen ikke har en historie, er det nok av falne menn i Sniper Reloaded. Det er ikke mye blod og gørr her, men en klassisk scene får vi servert. Det er når Billy Zane bruker det sterkeste snikskyttergeværet i verden og deler en mann i to, som er hentet fra den siste Rambo-filmen, hvis jeg ikke husker helt feil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.